SİVAS / MERKEZ - Şems-i Sivasi İmam Hatip Ortaokulu

eTwinning Günü

English Funglish projemizdeki ortaklarımızla 9 Mayıs eTwinning Günü mesajlarımızı bir video ile paylaştık

May

recycle enjoy use projemizde ki ortaklarimizla 9 Mayıs eTwinning günü ortak mesajımizi hazırladık.

May

recycle enjoy use projemizde logo ve afiş anketimizi sizlerle paylaşıyoruz oylarsaniz seviniriz

Haz

Okulumuz öğrencisi Beytullah DENİZ Sivas İl Şampiyonası güreş müsabakasında 34 kg Serbestte il şampiyonu olmuştur. Başarılarının devamını dilerim.

Okulumuzda TUBİTAK Projeleri sergisi açıldı.

Tem

Sivas Valimiz Sayın Salih AYHAN, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık SAVAŞÇI ile okulumuza gelerek "Spor Sivas Yaz Okulu"nu başlattı. Spor Yaz Okulunda çeşitli spor dalları, zeka oyunları ve halk oyunları etkinlikleri yaz tatili boyunca devam edecektir.

Tem

Sivas Valimiz Sayın Salih AYHAN Beyefendi okulumuzu teşrif ederek, okulumuzda açılan destekleme ve yetiştirme kursunu ziyaret ettiler.

Tem

Okulumz arka bahçesine İl Özel İdaresinin katkılarıyla çam ağaçları dikildi.