SİVAS / MERKEZ - Şems-i Sivasi İmam Hatip Ortaokulu

Halil İbrahim TAŞÇI - OKUL MÜDÜRÜ

1967 yılında Sivas Yanalak Köyünde doğdu. ilkokulu aynı köyde okudu. 1980 de ortaokul birinci sınıfa Sivas İmam Hatip Lisesinde başladı.İkinci sınıfta Şarkışla İmam Hatip Lisesine gitti ve 1987 yılında buradan mezun oldu. Aynı yıl Selçuk Üniversitesi İlahiyat fakültesini kazandı ve 1992 yılında Selçuk Üniversitesi İlahiyat fakültesinden mezun oldu.

1992 yılında Gaziantep Nizip Sekili Ortaokulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak göreve başladı.

1993 yılında Sivas Hafik İmam Hatip Lisesinde öğretmenlik görevine devam etti. 1997 yılına kadar burada çalıştı.

1998 Yılında Sivas Gazipaşa orta okuluna geldi. Burada öğretmen, Müdür yardımcısı ve son 5 yılda Okul Müdürü olarak toplam 25 yıl görev yaptı.

2023 yılı ağustos ayında Şems-i Sivasi İmam Hatip Ortaokuluna tayin isteyip geldi.

Halen aynı okulda Müdür olarak görev yapmaktadır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.